FASS-årsmøde d. 30.-31. januar 2021

Bestyrelsen har set sig nødsaget til at fokusere på at arrangere det kommende årsmøde januar 2021. Der vil derfor ikke blive afholdt et aftenmøde i efteråret 2020.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 30. og 31. januar 2021, hvor vi afholder årsmøde på Kobæk Strand Konferencecenter i Skælskør.

Temaet på Årsmødet er “Nye behandlinger og teknologier”, hvor vi blandet andet skal høre om genterapi og nye behandlingsmuligheder ved Line Kessel, overlæge Ph.d. Vi får også besøg af IBOS og Kennedy Centret, som skal fortælle om deres fælles pilotprojekt om elektroniske briller, hvor de vil afholde workshop, så vi kan prøve brillerne.

Har du haft en overraskende løsning på et optisk problem, er du stødt på en sjov eller udfordrende case? Vi vil gerne høre om det! Meld dig til segmentet Tips og Tricks søndag formiddag, hvor vi vidensdeler med hinanden.  Skriv til info@svagsynsforeningen.dk

Vi glæder os til at se jer alle på Kobæk Strand!