Bestyrelsen

Formand: Joaquim Torner Jordana
Stilling: Optometrist
Ansat hos Afdeling for Øjensygdomme -Kennedy Centret (Rigshospitalet – Glostrup)

Uddannet optometrist i Spanien i 1997 og Master of Science (MSc) i ‘Investigative Ophthalmology and Vision Sciences’ ved The University of Manchester i England. Ansat som optometrist hos Afdeling for Øjensygdomme – Kennedy Centret (Rigshospitalet – Glostrup) siden 2008 og som ledende optometrist siden 2017. Undersøger primært børn og unge med synshandicap med henblik på optisk rehabilitering ved hjælp af tilpasning af svagsynsoptik samt specialkontaktlinser.

_____________________________________________

Næstformand: Karsten Bak
Stilling: Optometrist, indehaver af “Optikeren”, Frederikssund.

.

.

.

.

_____________________________________________

Kasserer: Lene Larsen
Stilling: Optometrist
Indehaver af On Sight Vision ApS

Uddannet optometrist i 1994, efteruddannelse både i KL I+II samt svagsyn. Arbejder til dagligt med udmåling, tilpasning og undervisning af optiske svagsyn-/ hjælpemiddel løsninger i samarbejde med optikere, øjenlæger og synskonsulenter-/ medarbejdere i behandlings-systemet.

.

_____________________________________________


Sekretær: Ninette Delövenbo Kongstad
Stilling: Synskonsulent
Ansat på Center for Specialundervisning for Voksne i København
Adresse: Bystævneparken 20A, 2700 Brønshøj

Uddannet optiker i 2010. Har siden arbejdet på Kennedy Centret og i butik. Blev i 2017 ansat som synskonsulent i Københavns Kommune, med fokus på optiske og tekniske hjælpemidler til rehabilitering af ældre svagsynede borgere

_____________________________________________

Bestyrelsesmedlem: Jens Sommer

Stilling: Optometrist, indehaver af “Optiker Sommer”, Frederiksberg.

Uddannet som Optometrist i 1994 og har i 30 år drevet selvstændig og uafhængig forretning på Peter Bangs Vej på Frederiksberg, hvor vi ud over alm. brille og kontaktlinse tilpasning altid har haft interesse for svagsynede og afhjælpning af denne gruppe bedst muligt, både med svagsynsoptik og tilpasning af special kontaktlinser. Har div. efteruddannelseskurser i svagsynsoptik, KL 1 og 2.

.

_____________________________________________

Suppleant: Line Kessel
Stilling: Overlæge, ph.d., afsnitsleder af børne- og neurooftalmologi hos Afdeling for Øjensygdomme (Rigshospitalet – Glostrup). Specialiseret i børneoftalmolgi og sjældne øjensygdomme. Klinisk forskningslektor for Københanvs Universitet og bidrag på ca. 100 videnskabelige artikler.