Aftenmøde torsdag d. 6. maj 2021 kl. 19:00-21:00 via Teams om “Den syge hornhinde – udredning og behandling”

Hjemmesiden for Foreningen af svagsynsspecialister (FASS) bliver flittigt brugt af patienter og synsprofessionelle til at finde svagsynsspecialister rundt om i landet. Tidligere var der en vejledende oversigt over speciallinseoptikere på hjemmesiden for Dansk Keratoconus Forening, men denne forening er blevet nedlagt og dermed også deres hjemmeside. Der er mange af vores medlemmer, som ud over svagsyn har store kompetencer inden for speciallinsetilpasning, derfor er det oplagt, at FASS omfavner og synliggør denne ekspertise. På den sidste generalforsamling d. 31. januar 2021 blev der taget godt imod forslaget om at åbne op for medlemskab for optometrister og læger med interesse for hornhindesygdomme og specialtilpasning af kontaktlinser med et terapeutisk formål.

Vores kommende aftenmøde vil derfor handle om ”Den syge hornhinde – udredning og behandling”, som to af landets dygtigste eksperter inden for området vil stå for. Det drejer sig om Jesper Hjortdal, overlæge, dr.med., Ph.d. og professor, samt Nicolaj Aagaard, optometrist, MSc Optom., begge fra Aarhus Universitetshospital, Øjensygdomme. 

Program

Kl. 19:00-19:10      Velkomst samt teknisk intro

Kl. 19:10-20:00      ”Den syge hornhinde – udredning og behandling I” ved Jesper Hjortdal, overlæge, dr.med., Ph.d. og professor, Aarhus Universitetshospital, Øjensygdomme 

Kl. 20:00-20:10     Pause

Kl. 20:10-21:00      ”Den syge hornhinde – udredning og behandling II” ved Nicolaj Aagaard, optometrist, MSc Optom., Aarhus Universitetshospital, Øjensygdomme 

Pris og tilmelding: Arrangementet er gratis for medlemmer og undtagelsesvis også for potentielt nye medlemmer dvs. optometrister og læger med interesse for enten svagsyn eller speciallinsetilpasning. Tilmelding senest d. 4. maj 2021 via info@svagsynsforeningen.dk. Der gives 3 CET-uddannelsespoint.

Venlig hilsen

Bestyrelsen