Generalforsamling 2023

Torsdag d. 26. januar 2023 kl. 19:00-21:00

OBS. kun live via Teams. Linket sendes til alle medlemmer

I forbindelse med vores generalforsamling vil Henry A. Greene, OD, FAAO, pens. klinisk professor hos Department of Ophthalmology, University of North Carolina School of Medicine, og medstifter og præsident af Ocutech® Inc., holde et oplæg om optisk rehabilitering for lang afstand:

”This course presents a practical, clinical approach to evaluating visually impaired individuals for bioptic telescopes.  It teaches a clinical protocol for the assessment of an individual’s visual needs, clinical methods for determining appropriate patients, and for establishing a prognosis for likely prescription success. Methods for fitting and training patients and practice management tips are also included. It is hoped that the attendee will leave with practical knowledge that they can apply with their next low vision patient.” Henry A. Greene, OD, FAAO.

Program

Kl. 19:00-20:00      ”Treating Distance Vision Loss for the Visually Impaired” ved Henry A. Greene, OD, FAAO

Kl. 20:00-20:15      Pause

Kl. 20:15-21:00      Generalforsamling (se dagsorden nedenfor)

Dato og sted: Torsdag d. 26. januar 2023. OBS. kun via Teams         

Pris og tilmelding: Gratis. Kun for medlemmer. Tilmelding ikke nødvendig. Alle vil modtage et link kort før mødet.

Ved spørgsmål: info@svagsynsforeningen.dk   

Venlig hilsen

Bestyrelsen